+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Finding Heads International

Som caçatalents actius amb molts anys d'experiència, i no només com a consultors tradicionals de selecció de personal! Operem a nivell regional i internacional.

Com a directius experimentats i caçatalents de llarga trajectòria, tenim l'experiència i les xarxes per col·locar de manera ràpida i eficient els candidats adequats (per exemple, caps de departament, directors generals, alts directius, etc.) en les seves posicions de gestió intermitja, ja sigui com a nous executius o com a directors interins. Som caçatalents actius de cerca directa en el mercat, operem regionalment i internacionalment. Els caçatalents de Finding Heads són ex-alts directius o executius en actiu amb experiència en empreses i corporacions, alguns d'ells internacionals.
Finding Heads International GmbH és una empresa de caçatalents i consultoria de renom amb un fort focus en alleujar els nostres clients amb vacants específiques i ràpides en el sector de recursos humans: col·loquem especialistes i executius des del 1r fins el 3r nivell de les seves estructures de gestió - garantim cobrir les vacants anunciades - normalment en pocs dies podem presentar-vos candidats adequats que vulguin fer un pas professional amb vostè com a contractador. Els caçatalents de Finding Heads esperen amb interès tenir notícies seves.

Excel·lent!

Revista Manage HR: Entre les 5 principals empreses de cerca de directius a Alemanya.

En el món empresarial dinàmic i en constant evolució, trobar talent directiu de primer nivell segueix sent crític per a l'èxit empresarial. El panorama de la cerca executiva està experimentant canvis profunds.

La digitalització està canviant la cerca executiva, amb tecnologies com l'IA, l'anàlisi de dades massives i la transformació de l'aprenentatge automàtic. Finding Heads, per tant, està adaptant constantment les seves estratègies utilitzant noves tecnologies, alhora que manté el toc humà i l'experiència en la indústria.

Recursos Humans

Allibera pressió del departament de recursos humans.

Els especialistes en caçatalents es fan càrrec de la cerca de personal, deixant el departament de recursos humans lliure per concentrar-se en el desenvolupament continu de l'empresa.

Desenvolupament

Reforça la teva empresa.

Finding Heads té dècades de xarxes cultivades: trobem especialistes, mentre que la competència ha de conformar-se amb entrades laterals.

Cerca Directa

Aprofita’t de l'experiència.

Com a headhunters de cerca directa, ens acostem als candidats adequats d’arreu del món en lloc d'esperar sol·licituds. Som ràpids, eficients i qualificats.

100% Pràctic

Treballant amb professionals

Tots els experts i caçatalents de Finding Heads són gestors i executius en actiu o que ho han sigut; per tant saben exactament com dirigir-se al grup objectiu.

Alineacio i espectre

Aprofita la nostra gamma de serveis.

A més de les cerques directes per part dels caçatalents, també oferim coaching, gestió interina i consultoria de direcció amb anys d'experiència.

Garantia de col·locació segura

Podeu confiar en la garantia de col·locació de Finding Heads per a les vostres vacants.

Us presentarem candidats qualificats en un termini curt - garantim que es completarà.

Directius

Headhunting

Trobem candidats i omplim les seves posicions directives.

  Més info

100% des del Mercat

Cerca Directa

El 100% dels candidats provenen del mercat, des de posicions de gestió de primer nivell fins al tercer.

  Més info

Per a empreses

Gerència Interina

Èxit en la gestió interina i autèntic headhunting, des de fa més de 25 anys!

  Més info

Per a Candidats

Coaching

Enfocats en les persones: som entrenadors i socis per als candidats i treballadors durant els processos de canvi.

  Més info

Hi entenem!

Consultoria valorada i transparent, coaching i col·locació fiable de candidats amb cerca directa.

Ens veiem com a defensors dels candidats i sol·licitants. Orientem els nostres candidats, ens esforcem per ells i ens centrem en els seus interessos per fer l’elecció professional correcta. La nostra essència és la humanitat - això és el que ens diferencia. Finding Heads Executive Search International - per a contractadors i contractats.

Trobem candidats! Garantit!

Headhunting amb Cerca Directa (Direct Search), amb un èxit del 100%.

Per descomptat, trobem els seus candidats al mercat. Com a caçadors de talents, hem estat com un falcó durant més de 25 anys: enfocats, observadors i centrats en aconseguir l'objectiu. No només es tracta de trobar els seus nous treballadors i directius executius i de tercer nivell, sinó també de cobrir les seves posicions obertes. No "pesquem furtivament", nosaltres cacem, i ho fem per a clients internacionalment en tot tipus d'indústries.

Durant més de 25 anys
Headhunting i consultoria per a empreses de tot tipus de sectors

No som teòrics. Som pràctics. Cada consultor té una àmplia experiència, coneixements de la indústria i molts anys de trajectòria com a gerent o membre de tercer nivell en empreses o corporacions internacionals. Sabem de què es tracta, tenim una gran experiència en els negocis. Per a nosaltres, la qualitat i les col·locacions adequades són el més important, especialment en aquests temps.


Demana’ns una cita