+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Gerència Interina

Col·locació temporal d'executius, per a empreses i organitzacions de tots els sectors.

Finding Heads ofereix experiència per a la teva empresa quan les coses han de fer-se ràpidament. Quan les vacants no poden ser cobertes a llarg termini, requereixen una gestió i tasques flexibles, i necessiten un alt nivell d'experiència funcional i del sector. En aquests casos es necessiten directors interins. Els directors interins tenen l'experiència i el coneixement del mercat per avaluar amb precisió situacions crítiques. A través d’habilitats d'implementació i comunicació, altes habilitats socials i la disposició al canvi, estem disponibles per a les empreses com a soci útil en situacions de coll d'ampolla.
La gran avantatge per a les empreses: una solució ràpida als problemes mitjançant gerents interins. Estan disponibles ràpidament, sense llargs períodes d'espera, i poden actuar d'acord amb les seves qualificacions i experiència. Els gerents interins seleccionats per Finding Heads aporten el millor coneixement especialitzat possible i una experiència profunda. La importació de coneixements addicionals i les millors pràctiques són efectes secundaris positius de la implementació regional o internacional de gerents interins experimentats.

Interim Management

Direcció temporal

Els directors interins gestionen empreses, processos o estructures durant un període de temps limitat quan cal resoldre vacants a curt termini ràpidament.

Personalitats

Experiència i Competència

Els directors interins compten amb molta experiència i competència social i professional, ja ho han demostrat en nombroses ocasions.

Estem aquí!

100% flexibles

La flexibilitat és clau per cobrir vacants a curt termini i implementar canvis en processos i estructures quan sorgeix la necessitat.

Efectivitat

Ràpid i sense complicacions

La gestió interina pot ser molt efectiva, ràpida i sense complicacions, per fer que les empreses siguin prou flexibles per reaccionar als problemes actuals.

Fortalesa gerencial

El gran avantatge

El gran avantatge per a les empreses: solucions ràpides dels problemes: els gerents interins estan disponibles ràpidament sense llargs temps d'espera.

Gestió Interina

Demana més informació!

Estarem encantats de proporcionar-te més informació. Simplement contacta'ns per telèfon, correu electrònic o en persona. Demana’ns més informació.

Directius

Headhunting

Trobem candidats i omplim les seves posicions directives.

  Més info

100% des del Mercat

Cerca Directa

El 100% dels candidats provenen del mercat, des de posicions de gestió de primer nivell fins al tercer.

  Més info

Per a empreses

Gerència Interina

Èxit en la gestió interina i autèntic headhunting, des de fa més de 25 anys!

  Més info

Per a Candidats

Coaching

Enfocats en les persones: som entrenadors i socis per als candidats i treballadors durant els processos de canvi.

  Més info

Excel·lent!

Revista Manage HR: Entre les 5 principals empreses de cerca de directius a Alemanya.

En el món empresarial dinàmic i en constant evolució, trobar talent directiu de primer nivell segueix sent crític per a l'èxit empresarial. El panorama de la cerca executiva està experimentant canvis profunds.

La digitalització està canviant la cerca executiva, amb tecnologies com l'IA, l'anàlisi de dades massives i la transformació de l'aprenentatge automàtic. Finding Heads, per tant, està adaptant constantment les seves estratègies utilitzant noves tecnologies, alhora que manté el toc humà i l'experiència en la indústria.

Durant més de 25 anys
Headhunting i consultoria per a empreses de tot tipus de sectors

No som teòrics. Som pràctics. Cada consultor té una àmplia experiència, coneixements de la indústria i molts anys de trajectòria com a gerent o membre de tercer nivell en empreses o corporacions internacionals. Sabem de què es tracta, tenim una gran experiència en els negocis. Per a nosaltres, la qualitat i les col·locacions adequades són el més important, especialment en aquests temps.


Demana’ns una cita