+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Assessorament efectiu per a la seva empresa

La nostra garantia: Trobarem el seu futur equip directiu des del primer fins al tercer nivell de gestió, treballadors qualificats i especialistes. Tant a Alemanya, a Espanya o Catalunya, o a nivell internacional.

La situació política global actual està capgirant el món dels recursos humans: algunes empreses veuen de sobte un augment en la necessitat de personal, mentre que altres lluiten amb problemes de costos i vendes febles. S'han d'abordar tasques completament noves. I en temps de crisi, també és important planificar per al període de després de la crisi.
La digitalització, l'ús de la intel·ligència artificial, la continuada manca de mà d'obra qualificada i la creació d'alternatives regionals a la globalització són els vostres reptes actuals. Estem disponibles per a vosaltres com a col·laboradors constructius, consultors experimentats i socis en qui confiar per a la contractació activa (caçatalents per als nivells de gestió 1 al 3), la gestió interina i el coaching.

Recursos Humans

Allibera pressió del departament de recursos humans.

Els especialistes en caçatalents es fan càrrec de la cerca de personal, deixant el departament de recursos humans lliure per concentrar-se en el desenvolupament continu de l'empresa.

Desenvolupament

Reforça la teva empresa.

Finding Heads té dècades de xarxes cultivades: trobem especialistes, mentre que la competència ha de conformar-se amb entrades laterals.

Cerca Directa

Aprofita’t de l'experiència.

Com a headhunters de cerca directa, ens acostem als candidats adequats d’arreu del món en lloc d'esperar sol·licituds. Som ràpids, eficients i qualificats.

100% Pràctic

Treballant amb professionals

Tots els experts i caçatalents de Finding Heads són gestors i executius en actiu o que ho han sigut; per tant saben exactament com dirigir-se al grup objectiu.

Alineacio i espectre

Aprofita la nostra gamma de serveis.

A més de les cerques directes per part dels caçatalents, també oferim coaching, gestió interina i consultoria de direcció amb anys d'experiència.

Garantia de col·locació segura

Podeu confiar en la garantia de col·locació de Finding Heads per a les vostres vacants.

Us presentarem candidats qualificats en un termini curt - garantim que es completarà.

Estem actius en aquests sectors


  Automoció
  Finances
  Química
  Energia
  Comerç i Distribució
  Enginyeria mecànica
  Indústria
  Construcció
  Plantes d'Enginyeria
  TI i comerç electrònic.
  Alimentació i begudes
  Logística i transport
  Aeroespacial
  Marketing i agències
  Medicina i farmàcia
  Tecnologia
  Telecomunicacions
  Administració pública
  Fabricació d'eines
  Immobiliària

Excel·lent!

Revista Manage HR: Entre les 5 principals empreses de cerca de directius a Alemanya.

En el món empresarial dinàmic i en constant evolució, trobar talent directiu de primer nivell segueix sent crític per a l'èxit empresarial. El panorama de la cerca executiva està experimentant canvis profunds.

La digitalització està canviant la cerca executiva, amb tecnologies com l'IA, l'anàlisi de dades massives i la transformació de l'aprenentatge automàtic. Finding Heads, per tant, està adaptant constantment les seves estratègies utilitzant noves tecnologies, alhora que manté el toc humà i l'experiència en la indústria.

Headhunting amb garantia de col·locació
Especialistes i gestors a la xarxa internacional de Finding Heads

Finding Heads col·loca especialistes i gestors a tot el món. Busquem candidats per a clients alemanys, espanyols i catalans i internacionals que puguin satisfer les seves demandes.


Descobreix-ne més ara