+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Carrera

Estem buscant especialistes i directius per a empreses i institucions a nivell regional, nacional i mundial.

Finding Heads col·loca especialistes, gerents i alts directius internacionalment. Els nostres clients busquen candidats que siguin adequats segons les seves qualificacions i experiència en el mercat. Finding Heads és una empresa de cerca directa que pot abordar els candidats directament. També esperem el vostre propi contacte proactiu i la vostra inscripció a la nostra xarxa.

Hi entenem!

Consultoria valorada i transparent, coaching i col·locació fiable de candidats amb cerca directa.

Ens veiem com a defensors dels candidats i sol·licitants. Orientem els nostres candidats, ens esforcem per ells i ens centrem en els seus interessos per fer l’elecció professional correcta. La nostra essència és la humanitat - això és el que ens diferencia. Finding Heads Executive Search International - per a contractadors i contractats.

Durant més de 25 anys
Headhunting i consultoria per a empreses de tot tipus de sectors

No som teòrics. Som pràctics. Cada consultor té una àmplia experiència, coneixements de la indústria i molts anys de trajectòria com a gerent o membre de tercer nivell en empreses o corporacions internacionals. Sabem de què es tracta, tenim una gran experiència en els negocis. Per a nosaltres, la qualitat i les col·locacions adequades són el més important, especialment en aquests temps.


Demana’ns una cita