+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Política de privacitat

Finding Heads International GmbH - Privacy policy

1. Informació sobre la recopilació de dades personals (1) A continuació, Finding Heads International GmbH (d'ara endavant, Finding Heads) proporciona informació sobre la recopilació de dades personals en l'ús del seu lloc web. Les dades personals són totes aquelles dades que es poden relacionar amb vostè personalment, per exemple, nom, adreça, adreces de correu electrònic, comportament de l'usuari.

(2) El responsable del tractament, d'acord amb l'Art. 4 paràg. 7 del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la UE, és Finding Heads Catalonia, SL Joan Maragall, 6 bajos, ES 08870 Sitges (Barcelona) (consulteu l'avís legal).

Podeu contactar amb l'oficial de protecció de dades de Finding Heads a hello@findingheads.de o a l'adreça postal anterior amb l'afegit "l'oficial de protecció de dades".

(3) Quan contacteu amb Finding Heads per correu electrònic o mitjançant un formulari de contacte, les dades que proporciona (la seva adreça de correu electrònic, possiblement el seu nom i número de telèfon) seran emmagatzemades per Finding Heads per tal de respondre a les seves preguntes. Les dades recopilades en aquest context s'eliminaran després que el seu emmagatzematge ja no sigui necessari, o el processament es limitarà si existeixen obligacions legals de retenció.

(4) Si Finding Heads utilitza proveïdors de serveis contractats per a funcions individuals d'aquesta oferta o vol utilitzar les seves dades amb finalitats publicitàries, se li informarà detalladament a continuació sobre els processos corresponents. També s'indiquen els criteris especificats per al període de conservació.

2. Els seus drets
(1) Teniu els següents drets davant de Finding Heads pel que fa a les vostres dades personals: - Dret a la informació,
- Dret de rectificació o supressió,
- Dret a la limitació del tractament,
- Dret d'oposició al tractament,
- Dret a la portabilitat de les dades.

(2) També teniu dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de protecció de dades sobre el tractament de les vostres dades personals per part de Finding Heads.

3. Recopilació de dades personals en visitar aquest lloc web (1) Si utilitzeu el lloc web només per a finalitat informativa, és a dir, si no us registreu ni transmeteu informació, Finding Heads només recopilarà les dades personals que el vostre navegador transmeti al servidor. Si voleu veure el lloc web, es recopilen les dades que són tècnicament necessàries per mostrar aquest lloc web i per garantir la seva estabilitat i seguretat (la base jurídica és l'Art. 6 paràg. 1 clàus. f RGPD):

- Adreça IP
- Data i hora de la sol·licitud
- Diferència de fus horari amb l'Hora Mitjana de Greenwich (GMT)
- Contingut de la sol·licitud (pàgina concreta)
- Estat d'accés / Codi d'estat HTTP
- Quantitat de dades transmeses
- Lloc web des d'on prové la sol·licitud
- Navegador
- Sistema operatiu i la seva interfície, idioma i versió del programari del navegador.

(2) A més de les dades esmentades, s'emmagatzemen galetes al vostre ordinador quan utilitzeu aquest lloc web. Les galetes són petits fitxers de text que s'emmagatzemen al vostre disc dur i s'assignen al navegador que utilitzeu i a través del qual s'envia certa informació al cos que estableix la galeta (en aquest cas, Finding Heads). Les galetes no poden executar programes ni transmetre virus al vostre ordinador. Es fan servir per fer que el lloc web sigui més fàcil d'utilitzar i més eficient en general.

(3) Ús de galetes:
a) Aquest lloc web fa servir els següents tipus de galetes, la finalitat i funció dels quals s'expliquen a continuació:
- Galetes transitòries (b)
- Galetes persistents (c).
b) Les galetes transitòries s'eliminen automàticament quan tanqueu el navegador. Això inclou les galetes de sessió en particular. Aquestes emmagatzemen una identificació de sessió, amb la qual es poden assignar diverses sol·licituds del vostre navegador a la sessió conjunta. Això permet que el vostre ordinador sigui reconegut quan torneu a aquest lloc web. Les galetes de sessió s'eliminen quan tanqueu la sessió o tanqueu el navegador.
c) Les galetes persistents s'eliminen automàticament després d'un període específic, que pot variar segons la galeta. Podeu eliminar les galetes en qualsevol moment a la configuració de seguretat del vostre navegador.
d) Podeu configurar els paràmetres del vostre navegador segons les vostres preferències i, per exemple, rebutjar les galetes de tercers o totes les galetes. Aleshores és possible que no pugueu utilitzar totes les funcions d'aquest lloc web.

4. Altres funcions i ofertes en aquest lloc web (1) A més de l'ús purament informatiu d'aquest lloc web, Finding Heads ofereix diversos serveis que podeu utilitzar si esteu interessats. Per fer-ho, en general, heu de proporcionar dades personals addicionals que Finding Heads utilitza per proporcionar el servei corresponent i per al qual s'apliquen els principis de processament de dades esmentats anteriorment.

(2) En alguns casos, Finding Heads utilitza proveïdors de serveis externs per processar les vostres dades. Aquests han estat seleccionats i encarregats per Finding Heads amb cura, estan vinculats per les seves instruccions i es supervisen regularment.

(3) A més, Finding Heads pot transferir les vostres dades personals a tercers si Finding Heads ofereix la participació en promocions, la celebració de contractes o serveis similars juntament amb socis. Rebreu més informació sobre això quan proporcioneu les vostres dades personals o a continuació en la descripció de l'oferta.

(4) Si aquests proveïdors de serveis o socis es troben en un país fora de l'Àrea Econòmica Europea (AEE), Finding Heads us informarà de les conseqüències d'aquesta circumstància en la descripció de l'oferta.

5. Oposició o revocació contra el tractament de les vostres dades (1) Si heu donat el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades, podeu retirar-lo en qualsevol moment. Aquesta retirada afecta la permissibilitat del tractament de les vostres dades personals després que les hàgiu proporcionat a Finding Heads.

(2) Si Finding Heads basa el tractament de les vostres dades personals en l'equilibri d'interessos, podeu oposar-vos al tractament. Això es dóna si, en particular, el tractament no és necessari per a l'execució d'un contracte amb vostè, cosa que descriu Finding Heads a la següent descripció de les funcions. En exercir aquesta oposició, Finding Heads us demana que expliqueu els motius pels quals les vostres dades personals no haurien de ser tractades com es fa. En cas de la vostra oposició justificada, Finding Heads examinarà la situació i aturarà o adaptarà el tractament de dades o bé us mostrarà els seus motius fonamentals dignes de protecció en base als quals el tractament continuarà.

(3) Podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per a fins publicitaris i d'anàlisi de dades en qualsevol moment. Podeu informar a Finding Heads de la vostra objecció a la publicitat utilitzant les següents dades de contacte:

Finding Heads Catalonia, SL
Xavier Montserrat Bages
Joan Maragall, 6 bajos
ES 08870 Sitges (Barcelona)
Correo electrónico: hello@findingheads.cat

6. Ús del portal d'aplicacions
(1) Si voleu utilitzar el portal d'aplicacions de Finding Heads, heu de registrar-vos introduint la vostra adreça de correu electrònic, una contrasenya de la vostra elecció i un nom d'usuari de la vostra elecció. No hi ha cap obligació d'utilitzar un nom clar; l'ús pseudònim és possible. Finding Heads utilitza el procediment de doble opt-in per al registre, és a dir, el vostre registre no està complet fins que no hàgiu confirmat el vostre registre fent clic al vincle contingut en un correu electrònic de confirmació enviat per a aquest propòsit. Si no confirmeu el vostre registre en el termini de 24 hores, s'eliminarà automàticament de la base de dades. La provisió de les dades esmentades és obligatòria; podeu proporcionar tota la resta de la informació voluntàriament utilitzant el portal.

(2) Quan feu servir el portal, Finding Heads emmagatzema les vostres dades necessàries per complir el contracte fins que elimineu permanentment el vostre accés. A més, Finding Heads emmagatzema les dades voluntàries que proporcioneu durant el temps que feu servir el portal, llevat que les elimineu prèviament. Podeu gestionar i canviar totes les dades a l'àrea de client protegida. La base legal és l'Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f DS-GVO.

(3) Per prevenir l'accés no autoritzat a les vostres dades personals per part de tercers, la connexió està xifrada utilitzant la tecnologia TLS.
.