+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Avís legal

Etiquetado de proveedores

  +34 670 313 600
  hello@findingheads.cat

L'autor s'esforça per respectar els drets d'autor dels gràfics, documents sonors, seqüències de vídeo i textos utilitzats en totes les publicacions, utilitzant gràfics, documents sonors, seqüències de vídeo i textos creats per ell mateix o utilitzant-ne de lliures de llicència. Totes les marques i marques comercials esmentades al lloc web i possiblement protegides per tercers estan subjectes sense restriccions a les disposicions de la llei de marques aplicable i als drets de propietat dels respectius propietaris registrats. La simple menció d'una marca comercial no implica que no estigui protegida pels drets de tercers! El dret d'autor dels objectes publicats creats per l'autor mateix roman exclusivament amb l'autor de les pàgines. No es permet cap duplicació o ús d'objectes com ara diagrames, sons o textos en altres publicacions electròniques o impresses sense el consentiment de l'autor.

Ens prenem la protecció de les vostres dades personals molt seriosament. Per aquesta raó, ens agradaria informar-vos com a usuaris del nostre lloc web sobre quines dades es desen i com aquestes dades es fan servir. La normativa de protecció de dades aplicable, en particular el Reglament general de protecció de dades (RGPD) i la Llei federal de protecció de dades, ens obliguen a tractar les dades dels usuaris del nostre lloc web adequadament i per al propòsit previst. Ens agradaria informar-vos a continuació sobre quines dades recollim i com es processen o utilitzen detalladament. Si us plau, llegiu: Política de privadesa.

Referències i enllaços - Declaració expressa que, en el moment en què es van crear els enllaços (enllaços a altres llocs web), no hi havia contingut il·legal visible en les pàgines enllaçades. No tenim cap influència en absolut en el disseny actual i futur, el contingut o l'autoria de les pàgines enllaçades. La responsabilitat del contingut il·legal, incorrecte o incomplet i, en particular, dels danys que es derivin de l'ús de la informació proporcionada recau exclusivament en el proveïdor del lloc al qual hem enllaçat.

Plataforma de la Comissió Europea per a la resolució de litigis en línia - procediment de reclamacions a través de la resolució de litigis en línia per als consumidors (RLL): ec.europa.eu/consumers/odr. No estem disposats ni obligats a participar en procediments de resolució de litigis davant d'una junta d'arbitratge de consumidors.