+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Equip & Consultors

El lema: "Els headhunters han de tenir experiència pràctica."

No som generalistes teòrics, sinó especialistes experimentats i directius d'èxit. Com podríem oferir assessorament a una empresa si mai hem dirigit un equip o una companyia? Només antics directius de la indústria i els negocis, amb molts anys d'experiència en la gestió i una sòlida xarxa, treballen a Finding Heads. Els nostres consultors tenen contactes internacionals i poden trobar de manera eficient el candidat desitjat pels clients.

Equip & Consultors

Excel·lent!

Revista Manage HR: Entre les 5 principals empreses de cerca de directius a Alemanya.

En el món empresarial dinàmic i en constant evolució, trobar talent directiu de primer nivell segueix sent crític per a l'èxit empresarial. El panorama de la cerca executiva està experimentant canvis profunds.

La digitalització està canviant la cerca executiva, amb tecnologies com l'IA, l'anàlisi de dades massives i la transformació de l'aprenentatge automàtic. Finding Heads, per tant, està adaptant constantment les seves estratègies utilitzant noves tecnologies, alhora que manté el toc humà i l'experiència en la indústria.

Headhunting amb garantia de col·locació
Especialistes i gestors a la xarxa internacional de Finding Heads

Finding Heads col·loca especialistes i gestors a tot el món. Busquem candidats per a clients alemanys, espanyols i catalans i internacionals que puguin satisfer les seves demandes.


Descobreix-ne més ara