+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Un soci per al teu proper pas professional

No busquem, trobem. Postula't com a candidat a la xarxa de Finding Heads per al teu proper pas professional.

Finding Heads col·loca especialistes i directius a nivell mundial. Clients alemanys, espanyols, catalans i internacionals busquen candidats adequats per a la col·locació basant-se en les seves qualificacions i experiència en el mercat. Finding Heads és una empresa de cerca directa que s'adreça directament als candidats.
La qualitat significa reclutar els millors directius i executius disponibles al mercat. Simplement, buscar el millor! La majoria dels sol·licitants són rebutjats a causa dels alts requisits. És precisament aquest requisit el que assegura que cada vegada més candidats es posin en contacte amb els caçatalents per presentar-se.

El teu camí professional

Fes el proper pas.

Pots registrar-te a la nostra base de dades de candidats i presentar-te. Fes el següent pas a la teva carrera.

Orientat al futur

Garantim seleccions.

Sabem per experiència que els nostres clients desitgen un projecte de col·locació exitós; podem garantir-ho mitjançant una selecció curosa dels candidats.

Soci per a feines

No et deixarem sol.

Com a empresa de cerca directa, ens dirigim als candidats adequats a tot el món en lloc d'esperar respostes. Pots presentar la teva sol·licitud de manera proactiva.

100% pràctica

Treballant amb professionals ...

Tot els caçatalents de Finding Heads són executius en actiu o ex-directius. Ens complau parlar amb tu com a iguals.

Transmetent experiència

Transferència de coneixement i coaching.

Oferim als nostres candidats caching i suport personal durant el procés de selecció.

Inscripció

Simplement presenta la teva sol·licitut.

Tu et registres i nosaltres ens posem en contacte amb tu. Si el teu perfil és adequat per a alguna de les nostres posicions obertes, et contactarem per a una primera entrevista amb nosaltres.

Hi entenem!

Consultoria valorada i transparent, coaching i col·locació fiable de candidats amb cerca directa.

Ens veiem com a defensors dels candidats i sol·licitants. Orientem els nostres candidats, ens esforcem per ells i ens centrem en els seus interessos per fer l’elecció professional correcta. La nostra essència és la humanitat - això és el que ens diferencia. Finding Heads Executive Search International - per a contractadors i contractats.

Estem actius en aquests sectors


  Automoció
  Finances
  Química
  Energia
  Comerç i Distribució
  Enginyeria mecànica
  Indústria
  Construcció
  Plantes d'Enginyeria
  TI i comerç electrònic.
  Alimentació i begudes
  Logística i transport
  Aeroespacial
  Marketing i agències
  Medicina i farmàcia
  Tecnologia
  Telecomunicacions
  Administració pública
  Fabricació d'eines
  Immobiliària

Preguntes Freqüents


El mercat laboral està buit, com pot Finding Heads ajudar-me?

Treballem exclusivament amb el mètode de cerca directa (Direct Search) i identifiquem en empreses competidores els respectius candidats principals, ens acostem a ells de manera discreta i, idealment, els contractem. Els factors importants del caçatalents són l'especialització en el sector, l'experiència, la xarxa i la capacitat de trobar candidats destacats que tinguin les personalitats més adequades per a la posició vacant.

Perquè Finding Heads i no la nostra competència?

Headhunting i la cerca activa de candidats és la fusió d'un enfocament dirigit, la confiança interpersonal i l'ús d'eines modernes de comunicació i anàlisi. Per a nosaltres, la personalitat d'un gerent juga un paper molt important. Quan es tracta del delicat tema d'identificar candidats per als nostres clients, en la nostra opinió, no és suficient dependre exclusivament de l'anàlisi digital o de la investigació recolzada per anuncis. Finding Heads ofereix una investigació integral amb mètodes d'adquisició per trobar exactament el candidat ideal per a les seves vacants. L'objectiu és posar el candidat a la seva disposició en poc temps. Oferim cobrir vacants amb candidats als quals hem abordat prèviament de manera activa i exitosa en un curt període de temps per tal de presentar-li els candidats ideals. Realitzem col·locacions d'especialistes i gerents a nivell internacional.

Diferència entre caçatalents (headhunter) i consultors de personal?

Els autèntics caçatalents treballen amb el client per crear el perfil de qualificació i personalitat desitjat del candidat que el client vol reclutar. El caçatalents llavors crea un perfil qualificat del candidat amb l'experiència i les qualificacions requerides. Aquests tipus de candidats són identificats al mercat. Un enfocament discret i dirigit és la màxima prioritat del caçatalents. Si un candidat potencial ha expressat interès, es verifiquen les qualificacions tècniques i després les humanes en una entrevista personal.

En contrast amb això, molts proveïdors de serveis de personal i consultories de recursos humans sovint treballen amb el client per crear un text d'anunci per al lloc a cobrir. En nom dels clients, els anuncis corresponents es publiquen en diverses plataformes en línia, mitjans impresos, diaris, etc. En molts casos, el proveïdor de serveis de personal espera i desitja que un candidat amb un perfil semblant respongui a l'anunci de treball.

Què és exactament el Headhunting i la cerca directa?

La creixent necessitat d'especialistes i directius i la manca de sol·licitants qualificats requereix l'ús de mètodes de cerca professionals. Els caçatalents tradicionals generalment tenen una bona xarxa que es pot utilitzar. Però Finding Heads té més opcions a través de la combinació de mètodes provats i moderns. S'aborden tant candidats actius com passius, i vostè com a client se'n beneficiarà.

Finding Heads ha estat oferint el mètode de "Cerca Directa" (Direct Search) des de finals de la dècada de 1990, des del primer fins al tercer nivell de gestió. Finding Heads garanteix una cerca completa, d'alta qualitat i activa, i podem presentar als nostres clients candidats adequats en un curt període de temps.

El temps és important, quant temps hauràs d’invertir-hi?

No perdi temps; ompli les vacants amb candidats adequats ben aviat amb Finding Heads. Si treballeu amb nosaltres, normalment podem presentar els primers candidats ideals en només unes poques setmanes. Alternativament, també oferim serveis de gestió interina si la situació és urgent.

Puc presentar-me a optar a una feina de Finding Heads?

Pots postular-te lliurement com a candidat utilitzant els formularis online disponibles. Ens considerem defensors dels candidats i sol·licitants. Si ho desitges, t'oferim orientació, centrant-nos en els teus interessos. La nostra essència es diu humanitat, això és el que ens fa diferents. Finding Heads, per a empreses i també per a treballadors.

Quin tipus de coaching ofereix Finding Heads?

És important tenir un coach i un soci en certes situacions professionals i etapes de la vida. El coaching és un procés interactiu i orientat a objectius. Per dur a terme un procés de coaching amb èxit, ha d'existir una disposició al canvi, obertura i voluntarietat. El motiu per a necessitar un coaching pot ser assumir una nova funció directiva, un canvi profund en l'empresa o la gestió intel·ligent i estratègica dels propis recursos de gerents ja establerts.

Simplement inscriu-t'hi!
Els especialistes i directius estan a la xarxa internacional de Finding Heads.

Per qualificar-se, els candidats passen per un procés de selecció de diverses etapes, que es centra en una entrevista intensiva en forma d'auditoria de gestió amb un o més socis i una comprovació extensa de referències. Els requisits en termes de coneixements especialitzats, capacitat per a l'èxit i fortalesa d'implementació són elevats.


Simplement inscriu-t'hi!