+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Recol·locació

Servei d'assessorament intensiu de coaching per als treballadors que abandonen una empresa.

Quan una empresa ha de prescindir d'un treballador important, això sovint porta a un conflicte. El "Outplacement" pot ser una solució. Ell rebrà el suport d'un coach professional en la reubicació i la recerca d'un nou treball. L’"Outplacement" de Finding Heads significa: un coach professional ajuda al treballador que se'n va per trobar una nova feina. L’assessorament inclou, entre altres coses, la determinació de la seva posició, el desenvolupament d'una estratègia de màrqueting personal i el suport en el nou procés de sol·licitud.
La recol·locació externa (outplacement) s'utilitza sovint per a la sortida d’alts directius i executius. Els costos del procés de recol·locació solen ser assumits per l'antic contractador. D'aquesta manera, es pot aconseguir una separació amistosa entre ambdues parts, que va més enllà d'un simple pagament per acomiadament.


Beneficis per a l'empresa

 • La separació pot ser amistosa. S’eviten sortides dramàtiques que afectin l'ambient a l'empresa.
 • S’eviten solucions no òptimes. El treballador no ha de ser marginat ni se li han de treure les seves facultats de presa de decisions.
 • El treballador continua treballant seriosament fins al final, en lloc de desconnectar-se mentalment o fins i tot boicotejar processos.
 • No hi ha possibilitat de danys a la imatge externa. Per contra, la integritat de l'empresa augmenta als ulls dels socis comercials.
 • Als nous sol·licitants se'ls mostra que la direcció està interessada en un tracte just. Això augmenta l'atractiu de l'empresa, especialment en temps de manca de mà d'obra qualificada.
 • Els altres treballadors senten que l'empresa se'n preocupa. Això genera confiança i fidelitat de cara al futur.
 • Els pagaments per acomiadament sovint poden ser més baixos perquè l'empresa ja cobreix els costos del procés de recol·locació.


Beneficis per als treballadors

 • Els treballadors poden trobar una nova feina ràpidament. Segons l'Associació Federal de Consultors de Direcció Alemanys, el 69% de tots els participants en recol·locació són col·locats després de menys de 6 mesos.
 • El processament emocional de la separació és més fàcil de gestionar amb el suport d'un coach.
 • La recol·locació ajuda al treballador a obtenir claredat sobre la seva situació de vida, desitjos i objectius. Per tant, actua com un "reset" mental.
 • El consultor de recol·locació mostra al treballador noves oportunitats de desenvolupament professional i àrees d'activitat.
 • Aprèn noves habilitats, com ara tècniques de presentació, tàctiques de negociació i coneixements de llenguatge corporal.
 • Els documents de sol·licitud anteriors del treballador s'optimitzen i es complementen amb cartes de recomanació importants.
 • El traballador rep accés a la xarxa del consultor de recol·locació. Si el consultor també treballa com a caçatalents per a empreses, pot iniciar una col·locació directa.

Directius

Headhunting

Trobem candidats i omplim les seves posicions directives.

  Més info

100% des del Mercat

Cerca Directa

El 100% dels candidats provenen del mercat, des de posicions de gestió de primer nivell fins al tercer.

  Més info

Per a empreses

Gerència Interina

Èxit en la gestió interina i autèntic headhunting, des de fa més de 25 anys!

  Més info

Per a Candidats

Coaching

Enfocats en les persones: som entrenadors i socis per als candidats i treballadors durant els processos de canvi.

  Més info

Excel·lent!

Revista Manage HR: Entre les 5 principals empreses de cerca de directius a Alemanya.

En el món empresarial dinàmic i en constant evolució, trobar talent directiu de primer nivell segueix sent crític per a l'èxit empresarial. El panorama de la cerca executiva està experimentant canvis profunds.

La digitalització està canviant la cerca executiva, amb tecnologies com l'IA, l'anàlisi de dades massives i la transformació de l'aprenentatge automàtic. Finding Heads, per tant, està adaptant constantment les seves estratègies utilitzant noves tecnologies, alhora que manté el toc humà i l'experiència en la indústria.

Durant més de 25 anys
Headhunting i consultoria per a empreses de tot tipus de sectors

No som teòrics. Som pràctics. Cada consultor té una àmplia experiència, coneixements de la indústria i molts anys de trajectòria com a gerent o membre de tercer nivell en empreses o corporacions internacionals. Sabem de què es tracta, tenim una gran experiència en els negocis. Per a nosaltres, la qualitat i les col·locacions adequades són el més important, especialment en aquests temps.


Demana’ns una cita