+34 670.31.30.60       hello@findingheads.cat         DE |  EN |  ES

Business Coaching

Enfocats en les persones: som entrenadors i socis per als candidats i treballadors durant els processos de canvi.

Finding Heads funciona amb èxit com a empresa de caçatalents i els nostres consultors saben exactament que el mercat laboral està experimentant canvis massius i que els candidats realment bons són fonamentals en el procés de contractació, assegurant l’èxit del futur contractat. Som conscients d'això i oferim als nostres candidats serveis de coaching, formació en gestió i assessorament per a la reorientació professional.
El punt de partida per a un procés de coaching pot ser assumir un nou rol de lideratge o la gestió intel·ligent i estratègica dels teus propis recursos en una fase de sol·licitud. Al començament d'un procés, sempre tenim una conversa intensiva per conèixer-te i aclarir els teus objectius personals. Considerem que la confidencialitat i la professionalitat necessàries són la nostra màxima prioritat.


Anàlisi de personalitat.

En aquest àmbit, col·laborem amb LINC GmbH, que ha desenvolupat un nou concepte d'anàlisi de la personalitat en col·laboració amb la Universitat de Lüneburg, Alemanya. El LINC PERSONALITY PROFILER representa un nou enfocament en l'anàlisi i desenvolupament de la personalitat. Es tracta d'una eina online basada en els models psicològics més sòlids que crea un perfil molt diferenciat de trets de caràcter, motivacions i competències. Els resultats individuals permeten una visió completament nova de la pròpia personalitat i, per tant, idealment en combinació amb formació o coaching, es converteixen en el punt de partida per a un desenvolupament real i sostenible.

Recolzant als Gerents

Coaching executiu

El Coaching executiu és un procés interactiu de suport per als directius, sempre orientat en la persona i centrat en les seves necessitats.

Potenciació d'habilitats

Entrenament de gestió

L’entrenament de gestió és l'ensenyament sistemàtic d’habilitats, coneixements i mentalitat intel·ligent necessària per als directius.

Potencial i Personalitat

Potencial i Personalitat

Reconeixent el potencial i desenvolupant la personalitat: els conceptes de coaching de Finding Heads assoliran les metes autoimposades i optimitzaran les habilitats.

Ajuda als candidats

Coaching per a sol·licituts de feina

Suport, optimització i assessorament en el procés de sol·licitud, coaching per a candidats a posicions directives.

Més cohesió a l'empresa

Coaching d’equip

Finding Heads ofereix coaching grupal i empresarial per reforçar equips existents i proporcionar suport sostenible a empreses i startups.

Coaching de Finding Heads

Demana més informació!

Estarem encantats de proporcionar-te més informació. Simplement contacta'ns per telèfon, correu electrònic o en persona. Aconsegueix ara més informació.

Hi entenem!

Consultoria valorada i transparent, coaching i col·locació fiable de candidats amb cerca directa.

Ens veiem com a defensors dels candidats i sol·licitants. Orientem els nostres candidats, ens esforcem per ells i ens centrem en els seus interessos per fer l’elecció professional correcta. La nostra essència és la humanitat - això és el que ens diferencia. Finding Heads Executive Search International - per a contractadors i contractats.

Durant més de 25 anys
Headhunting i consultoria per a empreses de tot tipus de sectors

No som teòrics. Som pràctics. Cada consultor té una àmplia experiència, coneixements de la indústria i molts anys de trajectòria com a gerent o membre de tercer nivell en empreses o corporacions internacionals. Sabem de què es tracta, tenim una gran experiència en els negocis. Per a nosaltres, la qualitat i les col·locacions adequades són el més important, especialment en aquests temps.


Demana’ns una cita